Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Deze jongen - Gerard van Maasakkers totnogtoe

€ 7,50 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Het biografische boek ‘Deze jongen. Gerard van Maasakkers totnogtoe’ is een van de mooiste uitgave van Pix4Profs Uitgeverij. Het beschrijft het leven en de muzikale carrière van de Brabantse zanger Gerard van Maasakkers, winnaar van de Gouden Harp, en al dertig jaar vertolker van chansons over herkenbare mensen en universele thema’s.

Met zijn begeleidingsband De Vaste Mannen speelt Gerard van Maasakkers in zalen in het hele land. Nederlandse artiesten als Paul de Leeuw, Claudia de Breij en Guus Meeuwis vertolken zijn liedjes op ‘Anders’, een cd die uitkwam in 2008, het jaar dat hij zijn dertigjarig jubileum vierde. De zanger is blij met zijn succes, maar nog gelukkiger is hij met de wijze waarop hij tegenwoordig zijn liedjes schrijft. Kleine schilderijtjes, noemt hij die. Zijn fans waarderen ze en de critici ook. Gerard van Maasakkers won meerdere prijzen, met De Gouden Harp totnogtoe als hoogtepunt. In 2007 werd hij Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Maar het leven en de carrière van Gerard ging verder, begin april van 2014 wint Gerard voor de tweede keer in twee jaar de Annie M.G. Schmidtprijs! Hoe is zijn carrière begonnen en hoe is hij gekomen tot deze verdiende roem? Lees het in deze biografie!

SUPERSALE!
Nu voor slechts € 7,50 (incl gratis bezorging in gemeente Dongen)