Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Rondje Dongen, het spel van het jaar

€ 64,50 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Een geweldig cadeau voor de naderende feestdagen maar dit spel mag bij jou in de kast natuurlijk ook niet ontbreken.

Wat is 'Rondje Dongen'?
Het gezelschapsspel 'Rondje Dongen' wordt gespeeld door 2 - 6 spelers en heeft 100 vakjes, waarbij de speler die het eerst vakje 100 heeft bereikt, de winnaar is. In de tocht van vakje 1 naar 100 komen de spelers maar liefst 32 vakjes tegen met daarin een afbeelding van iets typisch Dongens. Dat kan een persoon zijn, maar ook een evenement, een gebouw of één van de kernen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Kroeta, het Oranjeparkfestival of de Koepelkerk. Of wat dacht je van het Wapen van 's Gravenmoer, de Zomerspelen of de kerk op Dongen-Vaart? Bij het spel zit een aantrekkelijk vormgegeven spelregelboek, met daarin ook de regels wat je met je pion moet doen als je op zo'n vakje met een afbeelding belandt.

Het spel
Het spel 'Rondje Dongen' is uitgelaserd op de voorzijde van een topkwaliteit beuken hapjesplank De achterkant kun je voor heerlijke tapas gebruiken. Dus speel het spel, draai daarna het 'bord' om en vul het met kaasjes, worstjes, olijfjes en andere lekkere dingen. Zo sla je met 'Rondje Dongen' drie vliegen in één klap, want het spel is niet alleen spannend, maar zo nu en dan ook  hilarisch en vol verrassende wendingen. Daarnaast is het nog eens erg leerzaam want in het spelregelboek vind je van ieder vakje met afbeelding een uitgebreide omschrijving met weetjes die waarschijnlijk helemaal nieuw voor je zijn. En dan is het natuurlijk ook nog een ideale plank om, samen met familie of vrienden, na het spelen van 'Rondje Dongen' te genieten van allerlei lekkernijen. Gezelligheid met een Dongens tintje...wat wil je nog meer? Daarmee kom je de winter wel door!

'Rondje Dongen' wordt op bestelling gemaakt. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.

Het spel 'Rondje Dongen' is verkrijgbaar in twee varianten

Luxe editie
Een luxe beukenhouten Tapasplank van 40 cm doorsnede met daarop het spel 'Rondje Dongen' op de voorzijde en op de achterzijde de hapjesplank met daarop: 'Donges Plangeske' en het Wapen van Dongen. Deze plank wordt geleverd met een set dobbelstenen, 6 gekleurde pionnen en een spelregelboek. Dit alles feestelijk verpakt in doorzichtige folie. Bezorging in Dongen, 's Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart is gratis! De prijs van deze luxe editie is € 64,90. 

Standaard editie
Het zelfde spel, compleet met dobbelstenen, pionnen en spelregelboek maar uitgelaserd op een ronde triplex plaat van 40 cm doorsnede. Deze is dus niet om te draaien en als Tapasplank te gebruiken. De prijs van deze standaard editie is € 29,95. Ook hier geldt: bezorging in Dongen, 's Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart is gratis! 

 

 

'Rondje Dongen' is voor deze speciale aanbiedingsprijzen te bestellen tot en met 8 oktober 2023!