Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

(Wand)decoratie Skyline Dongen 100 cm

€ 69,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Materiaal 3 mm HDF, standaardkleur is zwart

Een prachtig artikel om te geven als herinnering aan de geboorteplaats van een voormalige Dongenaar, of als cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Te koop als souvenir of gewoon voor jezelf als unieke eyecatcher in de woonkamer. De skylines zijn laser gesneden.

De 5 mm versie is geschikt als stand-alone (met bijgeleverde steuntjes), voor bevestiging aan de muur volstaat deze 3 mm versie in zwart HDF. Bevestigingsmateriaal wordt niet bijgeleverd.

De skyline van Dongen vormt een unieke (wand)decoratie. De iconische gebouwen die u ziet zijn gekozen door hun historische en/of esthetische waarde, wat in combinatie met de lasertechnologie prachtige en herkenbare contouren oplevert. Deze skyline van Dongen bestaat uit: de Watertoren, het gemeentehuis, de Koningin Wilhelminamolen en de Laurentiuskerk. Naast de gebouwen is ook het beeld van de looier op deze skyline te vinden.

De skylines zijn te bestellen in verschillende maten en kleuren. De standaardmaten zijn 25 cm, 40 cm en 70 cm. Bij de kleinere varianten (standaard in de kleur zwart) worden er steuntjes bijgeleverd zodat u ze kunt plaatsen op een kast of wellicht op het randje achter het toilet. 

Dit product is ook te verkrijgen in 5 mm MDF. Standaardkleur is dan wit, zonder meerprijs verkrijgbaar in matzwart of goud (excl. bevestigingsmateriaal). Tegen meerpijs kan het product voorzien worden van een vloeibaar metaal laagje waardoor er een roesteffect ontstaat. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen via info@dongensedingen.nl