Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Exclusieve Legpuzzel Lampkesoptocht (op = op)

€ 15,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Na carnaval 2021 zal nu ook carnaval 2022 op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan. Het ontbreken van gezellige voorevenementen, fraaie optochten en uitbundige feesten geven het komende carnavalsjaar een triest randje. Maar er is gelukkig toch ook nog wat positief carnavalsnieuws te melden.

Exclusief te koop bij Dongense Dingen!!!

Uitgeverij Pix4Profs en dongen.nieuws.nl hebben de handen ineengeslagen en presenteren gezamenlijk een legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een prachtige en unieke compilatie van afbeeldingen van een flink aantal Lampkesoptochten in het Peeënrijk. Onmisbaar voor iedere carnavalsliefhebber én voor iedere puzzelliefhebber. Deze Lampkesoptocht puzzel heeft de speciale aanbiedingsprijs van € 15,00 in plaats van de reguliere prijs van 22 euro. De puzzel zit verpakt in een exclusief ontworpen doos, die vervaardigd wordt door een Dongens bedrijf. 

“Deze oogverblindend mooie uitgave is exclusief te koop  in de webshop www.dongensedingen.nl. En nu dus voor een speciale aanbiedingsprijs van € 19,95

Bestel 'm snel want Op = Op