Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

(Wand)decoratie Skyline Dongen zwart

€ 11,95 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Materiaal MDF/HDF, kleur zwart

Een prachtig artikel om te geven als herinnering aan de geboorteplaats van een voormalige Dongenaar, of als cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Te koop als souvenir of gewoon voor jezelf als unieke eyecatcher in de woonkamer. De skylines zijn laser gesneden.

De skyline van Dongen vormt een unieke (wand)decoratie. De iconische gebouwen die u ziet zijn gekozen door hun historische en/of esthetische waarde, wat in combinatie met de lasertechnologie prachtige en herkenbare contouren oplevert. Deze skyline van Dongen bestaat uit: de Watertoren, het gemeentehuis, de Koningin Wilhelminamolen en de Laurentiuskerk. Naast de gebouwen is ook het beeld van de looier op deze skyline te vinden.

De skylines zijn te bestellen in verschillende maten en kleuren. De standaardmaten zijn 25 cm, 40 cm en 70 cm. Bij de kleinere varianten (standaard in de kleur zwart) worden er steuntjes bijgeleverd zodat u ze kunt plaatsen op een kast of wellicht op het randje achter het toilet. Op bestelling kunnen ze ook in  grotere formaten gemaakt worden tot een breedte van 120 cm. Als special kan er een roestlaag op basis van vloeibaar metaal op worden aangebracht. Met deze Skyline heeft u een uniek pronkstuk aan uw muur!

Overige maten (tot maximaal 120 cm) en kleuren op aanvraag!