Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

(Wand)decoratie Skyline Dongen met roesteffect

€ 94,50 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Materiaal 5 mm MDF, met roesteffect (excl. bevestigingsmateriaal)

Een prachtig artikel om te geven als herinnering aan de geboorteplaats van een voormalige Dongenaar, of als cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Te koop als souvenir of gewoon voor jezelf als unieke eyecatcher in de woonkamer. De skylines zijn laser gesneden.

De 5 mm versie is geschikt als stand-alone of voor bevestiging aan de muur.  Bevestigingsmateriaal wordt niet bijgeleverd.

De skyline van Dongen vormt een unieke (wand)decoratie. De iconische gebouwen die u ziet zijn gekozen door hun historische en/of esthetische waarde, wat in combinatie met de lasertechnologie prachtige en herkenbare contouren oplevert. Deze skyline van Dongen bestaat uit: de Watertoren, het gemeentehuis, de Koningin Wilhelminamolen en de Laurentiuskerk. Naast de gebouwen is ook het beeld van de looier op deze skyline te vinden.

De skylines in roestkleur zijn te bestellen in verschillende maten en kleuren. Op bestelling kunnen ze in  grotere formaten gemaakt worden tot een breedte van 120 cm. De speciale roestlaag ontstaat door een toplaag van vloeibare metaallak. Met deze Skyline heeft u een uniek pronkstuk aan uw muur!

Overige maten op aanvraag!